Muoti hatut kasvavan suosion

Nykypäivän muotitietoisille maailma vaatteita sanoa niin paljon sinusta kuin todellinen sanoja, joita käytät. Siksi lisävarusteita että valitset täydentää kaikki varusteet ovat ehdottoman välttämättömiä aidosti persoonallisuuttasi.

Tämä muoti tietoisuus ulottuu miehiä, naisia ​​ja lapsia, ja nykyään muoti hattu on tullut olennainen osa kaikkia asu. Suunnittelija hatut erityisesti tuotemerkkejä kuten Bugatti, Bruno Banani ja Wegener on tullut erittäin toivottavaa.

celeb2

Trapper hattu, joka aikoinaan rajoittui Lumberjacks, venäläiset sotilaat ja eskimoiden on tullut muoti-ikoni aikamme. Jossa valtava valikoima hattuja vaihtelevat perinteisistä turkis-vuorattu läpi värikkäitä versio pom-poms ja tupsut, Trapper hattu koskaan nähty aivan samalla tavalla.

Pipo hatut, jotka olivat kerran rajoittuu laskettelurinteitä ja jalkapallo tukee ovat nyt ”de rigeur” ​​minkä tahansa muotitietoisille nuorille. Bugatti ja Bruno Banani ovat molemmat Saksan tuotemerkkejä, mutta tämä ilmiö ei rajoitu länsimaissa kuin teini eri puolilta maailmaa positiivisesti vastaan ​​tämän uuden suuntauksen muotimaailmassa.

Korkean profiilin supertähtiä ja-listers apua kurssin ja kun tällaisia ​​valaisimia David Beckham, Jennifer Lopez (J-Lo) ja Madonna mainitakseni vain muutamia, nähdään yllään näitä uusia asusteita heidän fanit lopulta seurata perässä.

Se ei ole vain golfaajille, jotka käyttävät baseball caps nykyään myöskään. Artistit kuten Eminem, Kanye West ja Snoop Dogg ovat kaikki tehneet lippalakki oltava lisävaruste nykynuorten. Tämä on suuntaus vuodelta 70-luvulla ja nousu Sugarhill Gang ja niiden klassinen Rapper Delight.

Kuitenkin kasvu muoti hatut ei ole vain teini markkinoilla. Fedora ja huopahattu Hat myös nauttia jotain renessanssin. Fedora on ollut olemassa jo yli sata vuotta ja vaikka Baseball Caps, Trapper Hatut ja Beanie hatut ovat kaikki kehittyneet vastaamaan nykypäivän muoti, Fedora on säilyttänyt täsmälleen samalla klassinen tyyli ja muoto, koska se on aina.

Trilby Hat liian menee vahvistunut mutta taas etsivät aivan sama kuin se on aina tehnyt. Crooners kuten Bing Crosby ja Frank Sinatra toi hattu yleisölle psyyke ja Sean Conner, kuten James Bond, jatkoi nostaa profiiliaan. Nykyään monet pop-tähtiä, miesten ja naisten löytyy usein pukeutunut tässä klassinen kohta muotia.

On jopa ”huopahattu hattu Tour” että golfarit ympäri maailmaa voi liittyä edellyttäen tietenkin, että he omaksua tämä tyylikkäimmistä lisävarusteita.

Kuten muoti hatut jatkaa entistä näkyvämpi, ehkä on aika, että tekin, doffed hattu tähän erittäin moderni trendi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>